Названо найпопулярніший предмет українських телеуроків

Читать на русском
В ОПУ розповіли, який предмет набрав найбільшу кількість переглядів з початку старту проекту Всеукраїнська школа онлайн.
president.gov.ua

В ОПУ підсумували три тижні проекту «Всеукраїнська школа онлайн» і розповіли про найпопулярніші предмети.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента в п'ятницю, 24 квітня.

У МОН розповіли, коли закінчиться навчання в школахШколярі вже не повернуться до школи. Навчання триватиме до кінця травня у дистанційній формі. Навчальний рік не завершиться лише для випускників 11 класів.

Згідно з повідомленням, за три тижні трансляції було випущено в ефір українських телеканалів 545 шкільних уроків. Їх побачили майже 12,5 млн українців.

Найпопулярнішим предметом виявилася англійська мова.

«Найпопулярнішим предметом «Всеукраїнської школи онлайн» залишається англійська мова. Перший урок для 5-го класу станом на 24 квітня на YouTube-каналі МОН вже подивилося більше 95 тис. чоловік. Також глядачі цікавляться математикою і українською мовою», - розповіли в ОПУ.

Також повідомляється, що кожного дня в рамках проекту проходять зйомки в середньому 25 уроків.

Однак тепер всі заняття проходять подвійну експертизу: 23 експерти допомагають вчителям з підготовкою матеріалу і присутні на зйомках, ще 58 фахівців зайняті в сфері виробництва телематеріалу.

Як відзначили в ОПУ, відзнятий матеріал може доповнюватися, розширюватися, поглиблюватися і використовуватися і надалі - навіть після закінчення карантину.

Нагадаємо, перші 11 предметів для школярів 5-11 класів в рамках «Всеукраїнської школи онлайн» вийшли в ефір 6 квітня.

Щодня по буднях з 10:00 трансляцію уроків також веде «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: