Лісові пожежі гасять в двох областях - ДСНС

Читать на русском
Вранці 24 квітня в Україні продовжують гасити лісові пожежі. До гасіння залучено 1 тис. 66 осіб і 253 одиниці техніки, а також вертольоти.

На ранок 24 квітня в Україні продовжують гасити лісові пожежі.

Як інформує пресслужба ДСНС, у зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні пожеж на території Луб’янського, Паришівського, Дитятківського та Денисовицького лісництв. Основні зусилля спрямовані на локалізацію 3 осередків (с. Розсоха, с. Крива Гора та с. Рудьки – с. Буряківка) тління пеньків, залишків деревини та торф’янику в осередках пройдених вогнем.

Найбільші лісові пожежі в Чорнобилі та у світі за останні 20 роківКількість масштабних лісових пожеж збільшилася через посуху, зміну клімату та банальну людьську недбалість.

До гасіння залучено 1 тис. 66 осіб та 253 одиниці техніки, а також вертольоти.

Також у Житомирській області локалізували на ранок 24 квітня пожежі у лісових масивах Овруцького району та Олевського району.

Силами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств, щодо гасіння окремих осередків тління трав’яного настилу, лісової підстилки, пеньків та деревини у Виступовицькому та Словечанському лісництвах.

До гасіння залучено 686 осіб та 99 одиниць техніки.

Нагадаємо, у Житомирській області під час пожеж вогонь перекинувся на два населених пункти, внаслідок згоріли 39 дачних будівель.

Поліція відкрила низку проваджень через пожежі на Житомирщині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: