Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
На позачерговому засіданні ВР розглянуть скасування закону про регламент та проголосують за зміни у закон щодо безпеки використання ядерної енергії.

У п'ятницю, 24 квітня, на позачерговому засіданні ВР розглянуть скасування закону про регламент та проголосують за зміни у закон щодо безпеки використання ядерної енергії.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Позачергове засідання Верховної Ради України /24.04.20/RadaTVchannel

У залі зареєструвалися 332 нардепи.

Загалом на засіданні нардепи планують розглянути дев'ять питань.

Нагадаємо, Верховна рада на позачерговому засіданні 16 квітня ухвалила зміни до регламенту. Вони передбачають особливу процедуру розгляду законопроектів у другому читанні, якщо було подано мінімум у п'ять разів більше поправок, ніж кількість статей або пунктів у документі.

Раніше заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук заявила, що в Раді в п'ятницю відбудеться два позачергових засідання.

Також у коментарі для «Слово і діло» експерт із конституційного права Богдан Бондаренко пояснив, що зміни до регламенту можуть стати причиною для дискусій про зворотну дію закону. Водночас експерт підкреслив, що закон про зміни до регламенту був розглянутий у першому читанні ще у 2019 році і не є новим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: