Карта ООС: ситуація на сході України на 24 квітня

Читать на русском

Протягом доби, що минула, збройні формування РФ вдвічі збільшили кількість випадків збройної агресії проти захисників України на лінії бойового зіткнення, здійснивши 15 прицільних обстрілів.

Переважно окупанти застосовували гранатомети різних систем та стрілецьке озброєння. Крім того, ворог тричі, свідомо ігноруючи Мінські угоди, застосовував міномети 82 калібру.

Як вже повідомляв Штаб ООС, протягом 23 квітня, внаслідок ворожої збройної агресії та бойових дій троє наших героїв отримали поранення різних ступенів. Воїнів було евакуйовано до медичних закладів.

Підрозділи Об’єднаних сил мужньо оборонялися, впевнено придушуючи ворожу вогневу активність з легкого піхотного озброєння. З підтвердженням відсутності в секторі вогню цивільних мирних жителів та інфраструктури місцевого населення, наші захисники вели адекватний вогонь у відповідь на обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

Так, ворог розпочинав вчора бойові дії в районах н.п. Новоселівка Друга, Авдіївка, Павлопіль, Оріхове, Новозванівка, Новотроїцьке, Мар’їнка та Широкине. По три рази окупанти вели обстріли наших позицій поблизу Новомихайлівки та Старогнатівки. Крім того, розриви ворожих мін 82-го калібру фіксували вчора наші захисники н.п. Оріхове, Мар’їнка та Широкине.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: