В Японії на ще одному круїзному лайнері виявили коронавірус

Читать на русском
В Японії на італійському круїзному лайнері Costa Atlantica виявили 48 випадків коронавірусної хвороби.

На італійському круїзному судні Costa Atlantica, який причалив на ремонт в японському порту Нагасакі, підтвердили близько 50 випадків коронавірусу.

Про це повідомляє Reuters.

Коронавірус у світі: дані про хворих у різних країнахНа ранок 23 квітня у світі зафіксували 2 628 916 випадків заражень COVID-19. Більше 183 тис. людей померли.

Згідно з повідомленням, на судні Costa Atlantica виявлено 48 позитивних випадків з 127 перевірених людей. Таким чином, заражені 38% осіб на борту лайнера.

«Результати перевірки в четвер показали, що ще 14 осіб на борту були заражені вірусом. Один пацієнт, який раніше був доставлений в лікарню, зараз знаходиться у важкому стані і на вентиляції легенів», - заявив чиновник префектури Нагасакі.

Інфікування на Costa Atlantica сталося після випадків коронавірусу на круїзному судні Diamond Princess в порту Йокогами два місяці тому, де було виявлено зараження понад 700 пасажирів і екіпажу (хоча цього разу на борту були тільки члени екіпажу).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у пасажирів лайнера Diamond Princess, які перехворіли COVID-19 в безсимптомній формі, виявили ураження легень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: