У Кіровоградській області коронавірус підтвердили у 82 медиків

Читать на русском
Коронавірус в Кіровоградській області підтвердили у 82 медичних працівників, а загальна кількість хворих становить 246 осіб.

Коронавірус в Кіровоградській області підтвердили у 82 медичних працівників, а загальна кількість хворих становить 246 осіб.

Про це повідомляє в Facebook голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь у понеділок, 20 квітня.

Життя після карантину: як новий уряд протистоятиме економічним викликамКоли і в який спосіб будуть зняті обмеження через пандемію коронавірусу, чи готовий уряд реанімувати українську економіку після карантинних заходів – аналізував політолог Олександр Радчук.

За його словами, 20 квітня в Кіровоградській області лабораторним методом підтверджено 246 випадків коронавірусу, із них 13 летальних і 17 осіб вилікувалися. При цьому COVID-19 виявили у 82 медиків та 6 дітей.

Нагадаємо, у Вінницькій області в понеділок, 20 квітня, зафіксовано першу смерть внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Також відзначимо, за даними Центру громадського здоров'я, станом на 9:00 20 квітня в Україні 5710 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 151 летальний, 359 пацієнтів одужали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: