В Україні через негоду знеструмлені населені пункти у 5 областях

Читать на русском
Через вітер знеструмлено 62 населених пункти у Чернігівській області, 53 у Житомирській, 26 у Київській, 8 у Луганській та 6 у Сумській.

Станом на ранок п'ятниці, 17 квітня, внаслідок ускладнення погодних умов в Україні знеструмлено 155 населених пунктів у 5 областях.

«Протягом 16 квітня внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 155 населених пунктів у 5 областях», — йдеться у повідомленні ДСНС.

Забруднення повітря в Києві: дані за останні дніЗабруднення повітря в Києві спостерігається останніми днями. Столиця України зараз серед лідерів світового антирейтингу.

Рятівники повідомили, що знеструмлено 62 населених пункти у Чернігівській області, 53 у Житомирській, 26 у Київській, 8 у Луганській та 6 у Сумській.

Раніше в ніч на 17 квітня у пресцентрі ДСНС повідомили, що до акваторій Чорного та Азовського морів наближається шторм.

Нагадаємо, у Чорнобильській зоні гасять пожежі на території Корогодського, Котовського, Дітятківського і Денисовецького лісництв. Відкритого вогню немає, але спостерігається тління трав'яного настилу, пеньків і деревини в осередках пройдених вогнем.

Радіаційний фон в зоні відчуження нижче допустимої норми і складає 0.12 мікрозівертів.

У Києві знизився рівень забруднення повітря з ночі, було 380 одиниць, на ранок до 157 одиниць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: