Негода в Україні: одна людина загинула, четверо постраждали

Читать на русском

Через негоду в Україні загинула одна людина та четверо травмовані. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Фото - ГСЧС.

Через негоду в Україні загинула одна людина (в Одесі) та четверо травмовані.

Як інформує пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, травмувались люди в містах Херсон, Кропивницький, Івано-Франківськ та Запоріжжя.

Частково пошкоджено покрівлі 56 житлових будинків та 93 об’єктів соціально-побутової сфери у 9 областях (Одеській, Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Вінницькій, Івано-Франківській, Запорізькій, Тернопільській та Чернівецькій).

Підрозділами ДСНС здійснено 211 виїздів для надання допомоги населенню, прибрано 239 повалених дерев. Всього залучалося 774 осіб особового складу та 208 одиниць техніки ДСНС.

Крім того, станом на сьогодні залишаються знеструмленими 504 населені пункти у 12 областях, а саме: Миколаївська - 147, Одеська - 124, Дніпропетровська - 69, Херсонська - 52, Запорізька - 41, Донецька - 25, Полтавська - 11, Вінницька - 11, Сумська - 8, Кіровоградська - 8, Черкаська - 5 та Луганська - 3. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Нагадаємо, у Херсоні через непогоду був закритий міжнародної аеропорт, крім того змінили графік руху потягів.

А під Миколаєвом вітер завалив наметове містечко військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: