На в'їзді до Києва утворилися масштабні затори

Читать на русском

На в'їзді до Києва утворилися величезні затори. Машини зобов'язані пройти через встановлені КПП у зв'язку з карантином.
slovoidilo.ua

В'їзд і виїзд з Києва з сьогоднішнього дня можливий тільки через контрольно-пропускні пункти. У зв'язку з цим сотні автомобілів на в'їзді в столицю застрягли в заторах.

Як повідомляють кияни, станом на 14:30 спостерігаються затори на Одеській, Броварський, Бориспільської та Житомирській трасах. Про зупинення руху на в'їзді до Києва також свідчать дані Google Maps.

Також на дорогах встановлені КПП, на яких чергують представники Національної гвардії і поліції. Найближчим часом на пости очікується прибуття медиків, які будуть вимірювати в'їжджаючим температуру.

Відомо, що температурний скринінг проводитимуть не всім підряд, а вибірково. Однак обов'язково перевірятимуть машини, в якій пересувається більше трьох осіб.

Як повідомлялося, перед Великоднем влада Києва посилила заходи безпеки через коронавірус.

Так, з 16 квітня на в'їздах і виїздах з Києва будуть працювати вісім контрольно-пропускних пунктів.

На кожному з КПП чергуватимуть не менше п'яти осіб, які будуть не тільки вимірювати температуру, але і в разі потреби проводити огляд речей, багажу, транспортних засобів та вантажів, а також блокувати рух.

Якщо лікарі виявлять пасажирів з температурою вище 37,5°С, а також з симптомами ГРВІ, на місце викличуть мобільну бригаду. Експерти проведуть забір матеріалу для лабораторного обстеження на СОVID-19.

У громадян з підозрою на коронавірус будуть уточнювати контактні дані, які передаються в поліцію (для контролю самоізоляції).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: