Київ посилить обмеження на в'їзд – Кличко

Читать на русском
Перед Великдоднем, з 16 квітня влада обмежить в'їзд до Києва. У всіх пасажирів і водіїв транспортних засобів мірятимуть температуру.

У Києві з 16 квітня посилять контроль на постах на всіх в'їздах у столицю у зв'язку з поширенням коронавіруса. Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

«З 16 квітня до наступного понеділка ми посилюємо контроль на постах, виставлених на всіх в'їзді в Київ. Зокрема, вводиться обов'язкова термометрія для пасажирів транспорту, які прямують до столиці. Це стосується автобусів, пасажирського та легкового транспорту, що перевозять більше трьох пасажирів, включно з водієм», - повідомив Кличко.

Блокпости в Україні на час карантину: в яких областях та де встановлюються КППНа блокпостах будуть контролювати дотримання карантинного режиму, виявляти людей з ознаками коронавірусу та надавати їм необхідну медичну допомогу.

Також мер нагадав, що поминальну неділю перенесли на 6 травня. І закликав киян не порушувати карантин.

Нагадаємо, у Києві кількість людей заражених коронавірусом становить 551, за добу зафіксували 56 нових випадків.

В Україні на 14 квітня, зафіксовано 3372 випадки коронавірусної хвороби, з них 98 - летальні.

Як відомо, на період карантину Кабмін доручив встановити контрольні пункти між усіма областями. Зокрема, обласним та Київській міській державним адміністраціям доручено встановити особливий режим на в'їздах і виїздах з території областей, а також організувати моніторинг стану здоров'я людей шляхом безконтактного вимірювання температури. «Слово і діло» пропонує подивитись, в яких областях облаштовано контрольно-пропускні пункти (КПП).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: