Суд відпустив під особисте зобов'язання підозрюваного в розстрілі учасників Майдану – адвокат

Читать на русском
Печерський районний суд ідпустив під особисте зобов'язання Володимира Косенка, підозрюваного у розстрілі учасників Майдану.

Печерський районний суд ідпустив під особисте зобов'язання Володимира Косенка, підозрюваного у розстрілі учасників Майдану.

Про це повідомила адвокат Євгенія Закревська в Facebook.

«Відмовили в задоволенні клопотання прокурора Земского про продовження підозрюваному у вбивстві Олега Ушневича і пораненні Віталія Гукова цілодобового домашнього арешту. Володимиру Косенко особисте зобов‘язання — виконувати процесуальні обов‘язки, утриматись від спілкування зі свідками і підозрюваними. Повідомляти про зміну місця проживання і роботи. Навіть без браслета», — пише вона.

За її словами, прокурор Земсков просив продовжити запобіжний захід Володимиру Косенко на 60 діб (цілодобовий домашній арешт з браслетом), обґрунтовуючи ризики тим, що Косенко може впливати на свідків, які були з ним 20 лютого2014 року на Інститутській.

Раніше Офіс генпрокурора пред'явив ще одному правоохоронцю підозру в переслідуванні протестувальників під час масових протестів на Майдані.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід колишньому бійцю спецпідрозділу МВС Омега Володимиру Косенку, підозрюваному у розстрілах на Майдані.

Також слідчі ДБР затримали колишнього офіцера спецпідрозділу Омега, якого підозрюють у стрілянині в натовп людей на вулиці Інститутській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: