Рада на позачерговому засіданні розгляне зміни до регламенту

Читать на русском
16 квітня Верховна рада на позачерговому засіданні  планує розглянути п'ять питань, серед яких – зміни до регламенту.

У четвер, 16 квітня, Верховна рада на позачерговому засіданні планує розглянути п'ять питань, серед яких – зміни до регламенту.

Як сказано у порядку денному, у другому читанні нардепи розглядатимуть проєкт змін до регламенту №1043, а також законопроекти «Про оборонні закупівлі» та внесення змін до закону «Про місцеве самоврядування в Україні» №2653.

Доручення Зеленського міністрам і парламенту: про що тепер мовчатьДеякі доручення президента Володимира Зеленського досі не виконані, хоча всі терміни вже минули.

У першому читанні парламент розгляне проєкт №2654 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення захисту телекомунікаційних мереж.

Парламент розгляне питання ратифікації. Зокрема, йдеться про «Проєкт щодо ратифікації угоди про грант Фонду Е5Р (проєкт «Вища освіта України») між Україною та Європейським інвестиційним банком» №0034».

Засідання розпочнеться о 13:00.

Нагадаємо, 16 квітня Рада проведе вже друге на цьому тижні позачергове засідання.

Спікер парламенту Дмитро Разумков підписав ухвалені на позачерговому засіданні ВР 13 квітня закони України (відповідні законопроекти зареєстровані за №№ 3320, 2339 та 1049).

Тоді Рада проголосувала за зміни до держбюджету.

Також нардепи дозволили персональну обробку даних хворих на СOVID-19 без їхньої згоди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: