Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, є поранені

Читать на русском
У вівторок, 14 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування Російської Федерації чотири рази відкривали вогонь по позиціях ОС.

У вівторок, 14 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування Російської Федерації чотири рази відкривали вогонь по позиціях ОС, в результаті чого двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Так, всі факти порушення бойовиками режиму припинення вогню зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід.

Карта ООС: ситуація на сході України на 14 квітняСитуація на сході країни станом на 14 квітня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Окупаційні війська з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів двічі обстріляли українські підрозділи біля Авдіївки та один раз - поруч із населеним пунктом Піски.

Також проти військовослужбовців ЗСУ поблизу Красногорівки ворог застосував станкові протитанкові гранатомети.

«Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення. Воїнам надано необхідну допомогу та евакуйовано до військового медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі збільшилися втрати серед цивільного населення.

Також відзначимо, на Донбасі загинув український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: