На Миколаївщині виявили ще три випадки коронавірусу

Читать на русском
У Миколаївській області станом на вечір 12 квітня зареєстровано 5 підтверджених випадків COVID-19.

У Миколаївській області станом на вечір 12 квітня зареєстровано 5 підтверджених випадків COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОДА.

«Першими захворіли 2 жінки пенсійного віку, мешканки с.Воронівка Вознесенського району. На даний час вони перебувають на стаціонарному лікуванні в КНП “Миколаївський обласний центр лікування інфекційний хвороб», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за фактом виявлення цих випадків проведено епідеміологічне розслідування із застосуванням лабораторних методів досліджень, виявлено 3 позитивних результати серед контактних. З них дві особи мешкають у с.Воронівка, одна у м.Вознесенську.

«Протиепідемічні заходи у вогнищі продовжуються. На даний час проведено визначення розширеного кола контактних у кількості 17 осіб, які потребують термінового лабораторного обстеження», — додали у пресцентрі Миколаївської ОДА.

«Наразі в інфекційному стаціонарі знаходиться 15 пацієнтів з підозрою на COVID-19 та 2 пацієнти з лабораторно підтвердженим діагнозом «Короновірусна інфекція COVID-19», — повідомили у пресцентрі та зазначили, що ще 3 особи з виявлених контактних отримують амбулаторне лікування вдома в умовах самоізоляції.

Як повідомлялося, 11 квітня на Миколаївщині зафіксували два перших випадки захворювання на коронавірусну хворобу. Таким чином, в Україні не залишилось жодної області, де б не було зафіксовано хвороби.

Нагадаємо, станом на ранок 12 квітня в Україні за останню добу зафіксували 266 нових випадків коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: