Нові випадки коронавірусу виявили в Миколаївській області

Читать на русском
Ще два випадки коронавірусу виявили в Миколаївській області. Тепер заражених вже четверо осіб.

За добу в Миколаївській області виявили два нові випадки інфікування коронавірусом. Загальне число заражених зросло до чотирьох.

Про це йдеться в повідомленні Миколаївської ОДА в Facebook 12 квітня.

Феномен відсутності COVID-19: Ляшко прибув до Миколаєва з перевіркоюГоловний санітарний лікар Віктор Ляшко прилетів до єдиного регіона України, де досі немає жодного випадку коронавірусу, для вивчення феномену.

Так, після виявлення короновірусу у двох жителів села Воронівка Вознесенського району експерти провели епідеміологічне розслідування з застосуванням лабораторних методів досліджень. Були визначені контактні особи хворих, всього обстежили 31 людину.

«За результатами лабораторних досліджень 12.04.2020 року було виявлено 2 підтверджених випадки COVID-19 серед обстежених контактних осіб. Обидві контактні особи відносяться до тісного кола спілкування з хворими за релігійною ознакою (спільні служіння на дому). З них одна людина живе в Воронівці, друга - в Вознесенську», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, про перші випадки коронавірусу на Миколаївщині стало відомо 11 квітня. Це був єдиний регіон, де майже місяць не фіксували коронавірус.

Регіон відвідав з перевіркою замголови МОЗ Віктор Ляшко.

Також повідомлялося, що СБУ перевіряє Миколаївську ОДА через відсутність заражень на COVID-19.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: