Зведення ООС: нові обстріли, один військовий загинув, ще одного поранено

Читать на русском
Бойовики з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру тричі обстріляли позиції Об’єднаних сил. Противник вів вогонь поблизу сіл Тарамчук, Водяне та Кримське.

Минулої доби російські окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру тричі обстріляли позиції Об’єднаних сил. Противник вів вогонь поблизу сіл Тарамчук, Водяне та Кримське.

Як інформує штаб ООС, внаслідок обстрілів 12 квітня Україна втратила одного мужнього захисника, ще один воїн отримав бойове ураження.

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 квітняСитуація на сході країни станом на 12 квітня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил вжили вичерпних заходів для припинення ворожого вогню та дали рішучу відповідь на усі злочинні дії противника. Після активного застосування нашими підрозділами штатного озброєння ворог відмовився від подальших провокацій українських підрозділів. Втрати противника уточнюються.

13 квітня збройні формування Російської Федерації вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо, Зеленський відвідав наметове містечко для хворих на COVID-19 військових у зоні ООС.

Раніше стало відомо, що в ЗСУ вже виявили 10 випадків інфікування коронавірусом, одна людина померла. Останніх заражених виявили напередодні в Вінниці та Мелітополі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: