Рекордне число випадків зараження COVID-19 зафіксували в Індії за добу

Читать на русском
В Індії кількість виявлених випадків зараження новою коронавірусноюй інфекції зросла на 1035 за минулу добу і досягла 7447.

В Індії кількість виявлених випадків зараження новою коронавірусноюй інфекції зросла на 1035 за минулу добу і досягла 7447.

Про це повідомляє на своєму сайті індійське міністерство охорони здоров'я і благополуччя сім'ї в суботу, 11 квітня.

Відзначається, що кількість летальних випадків також зросла на рекордні для країни 40 випадків і склала 239. Постійне зростання число заражень COVID-19 почалося в Індії з ранку 8 квітня.

Найбільше хворих налічується в західному штаті Махараштра (1574 випадки), там же зафіксовано найбільше число смертей - 110 людей. Складна ситуація і в південному штаті Таміланд, там 911 хворих, вісім з яких померли. Ще один штат з важкою епідеміологічною ситуацією - національний столичний округ Делі. Тут 903 випадки зараження коронавірусів, померло 13 людей.

24 березня прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді закликав владу штатів і союзних територій забезпечити суворе дотримання заходів з підтримки загальнонаціонального карантину на 21 день з 25 березня. У світлі останніх подій цей період може бути збільшений.

Жителям країни наказано не здійснювати поїздок і не виходити з дому без особливої ​​необхідності. Також наголошується, що влада закрила міста Нью-Делі, Мумбаї, Какутта, Бангалор і Ченнаї.

З 22 березня країна через ситуацію з коронавірусрм припинила приймати міжнародні авіарейси. Всім людям старше 65 років уряд рекомендував залишатися вдома, якщо вони не чиновники, лікарі або офіційні особи. Дітям до 10 років рекомендували не виходити на вулицю. В країні закриті заклади громадського харчування, кінотеатри і торгові центри.

В Україні станом на ранок суботи, 11 квітня, зафіксовано 2511 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Раніше в МОЗ заявляли, що Україна може обійти пік поширення коронавірусу.

Як відомо, коронавірус продовжує залишатися топ-темою в Україні та в усьому світі. «Слово і діло» зібрало обіцянки українських політиків, які вони дають через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: