Стало відомо, як працюватиме «Укрпошта» на час карантину

Читать на русском

На період карантину Укрпошта працює в звичайному режимі, навіть у тих містах, де закриваються інші заклади.

Компанія «Укрпошта» буде працювати у звичайному режимі, навіть у тих містах, де закриваються інші заклади у зв'язку з карантином через коронавірус.

Про це повідомив голова «Укрпошти» Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 16 березня. При цьому він уточнив, що деякі зміни в роботі компанії все-таки заплановані.

Карантин в Україні: голова МОЗ закликав посилити обмеженняГолова МОЗ Ілля Ємець закликав посилити карантинні заходи - закрити заклади громадського харчування, обмежити пересування всередині країни і заборонити зібрання більше 10 осіб.

Зокрема, відвідувачам «Укрпошти» дали наступні рекомендації:

1) Відсьогодні можна побачити жовті лінії у відділеннях. Не заходьте за жовту лінію, якщо у стійки обслуговується клієнт. Підходьте тільки тоді, коли вікно вільне.

2) Якщо бачите чергу, не заходьте до відділення (при нормальній погоді), почекайте і зайдіть, коли черга поменшає.

3) В «Укрпошті» працюють «щасливі години», коли комісія за оплату комунальних платежів до 13:00 вдвічі менша, ніж після. Можна приходити після 13:00, щоб найменш захищені верстви населення, а також групи найбільшого ризику для короновірусу змогли скористатися послугами вранці.

Нагадаємо, з 12 березня в Україні запроваджено тритижневий карантин. З півночі 16 березня Україна закриє кордон для іноземців, а з 17 березня буде скасоване авіасполучення й зупинені пасажирські перевезення.

На сьогоднішній день в Україні зафіксовано 5 випадків зараження коронавірусом. Один із них – летальний.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: