В Іспанії повідомили про зниження смертності від коронавірусу

Читать на русском
В Іспанії зафіксували найнижчі показники смертності від коронавірусної пневмонії з 24 березня, за останню добу померли 637 людей.

В Іспанії зафіксували найнижчі показники смертності від коронавірусної пневмонії з 24 березня, за останню добу померли 637 людей.

Про це повідомляє в понеділок, 6 квітня, Міністерство охорони здоров'я королівства.

Таким чином, загальна кількість летальних результатів в королівстві склала 13 055 людей. З лікарень було виписано 40 437 пацієнтів.

За добу в Іспанії виявлено 4,3 тис. випадків зараження новим типом коронавірусу, їх загальна кількість перевищила 135 тис.

«Темпи зростання пандемії знижуються практично у всіх громадах», - констатувала Марія Хосе Сьєрра, представник координаційного центру з контролю надзвичайних ситуацій в області охорони здоров'я.

Раніше, 5 квітня, повідомлялося про 674 летальні випадки від COVID-2019 в Іспанії.

Станом на понеділок, 6 квітня, в Україні зафіксовано 1319 випадків коронавірусної хвороби. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

На ранок 6 квітня у світі було зареєстровано 1 275 542 випадків зараження коронавірусом. 262 985 осіб одужали і понад 69 тис. померли від ускладнень, спричинених хворобою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: