В Іспанії різко знизилася кількість жертв коронавірусу

Читать на русском
В Іспанії за добу померли 809 осіб, інфікованих коронавірусом COVID-19. Це мінімальна кількість смертельних випадків за останні вісім днів.

В Іспанії за добу померли 809 осіб, інфікованих коронавірусом COVID-19. Це мінімальна кількість смертельних випадків за останні вісім днів.

Про це повідомляє El Pais із посиланням на дані міністерства охорони здоров'я Іспанії в суботу, 4 квітня.

У цілому з початку пандемії в країні померли 11744 людини. Напередодні повідомлялося про 932 жертви, а максимум був зафіксований 2 квітня - 950 померлих.

Принц Чарльз та дружина прем’єра Іспанії: хто з політиків захворів на коронавірусCOVID-19 вражає політиків та можновладців першого ешелону по всій планеті. На лікуванні чи в самоізоляції вже опинилися Борис Джонсон, Ангела Меркель, князь Монако.

Кількість заражених в Іспанії за весь час із початку пандемії зросла за добу на 7026 осіб - це мінімум за останні три тижні - і тепер становить 124736. Напередодні повідомлялося про 7472 нових заражених в Іспанії.

Кількість хворих у важкому стані також є найменшою за три тижні - 116 (+ 18%). Всього в відділеннях інтенсивної терапії перебувають 6532. В цілому в Іспанії госпіталізовано 57612 чоловік із коронавірусом.

За добу виписано з лікарень близько 4 тисяч осіб. З початку епідемії одужали 34219 іспанців.

Раніше Іспанія випередила Італію за кількістю заражених коронавірусом.

Також нагадаємо, число інфікованих коронавірусом в Іспанії перевищило 100 тисяч.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: