Зведення штабу ООС 4 квітня: 16 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Підрозділи сепаратистів на Донбасі за минулу добу, 3 квітня, здійснили 16 обстрілів по позиціях ЗСУ, активно застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.

Підрозділи сепаратистів на Донбасі за минулу добу, 3 квітня, здійснили 16 обстрілів по позиціях ЗСУ, активно застосовуючи заборонену Мінськими угодами зброю.

Українські військові не зазнали втрат, повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил в ранковому зведенні в суботу, 4 квітня.

COVID-19: в НАТО закликали бойовиків припинити вогонь на ДонбасіУ Північноатлантичному альянсі закликали бойовиків припинити обстріли на Донбасі, щоб боротися з поширенням коронавірусної інфекції в країні.

Ворог застосовував артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібрів 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Обстріли велися в районі населених пунктів Павлопіль (два рази), Авдіївка (два рази), Красногорівка (два рази), Кам'янка, Новотроїцьке, Опитне (два рази), Новотошківське (три рази), Орехово, Новозванівка, Луганське.

«Наші військовослужбовці... рішуче відповіли на всі вогневі провокації супротивника, змусивши ворога повернутися до дотримання режиму «тиші», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними розвідки, у відповідь вогнем ЗСУ були ліквідовані три сепаратисти.

З початку нинішньої доби ворог не виявляв вогневої активності.

Раніше в НАТО закликали бойовиків припинити вогонь на Донбасі.

Також нагадаємо, Червоний Хрест передав на Донбас гуманітарку для боротьби з COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: