Червоний Хрест передав на Донбас гуманітарку для боротьби з COVID-19

Читать на русском
Міжнародний комітет Червоного Хреста сформував гуманітарний вантаж, який призначений для боротьби з коронавірусною інфекцією на Донбасі.

Міжнародний комітет Червоного Хреста сформував гуманітарний вантаж, який призначений для боротьби з коронавірусною інфекцією на Донбасі.

Про це в четвер, 2 квітня, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-секретаря делегації МКЧХ в Україні Олександра Власенка.

Пожежа поряд: до чого призведе спалах коронавірусу в «ЛНР-ДНР»Спалах COVID-19 на тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини є питанням часу і несе загрозу для іншої частини України.

У гуманітарці медичні препарати, тести на коронавірус, засоби гігієни, особистого захисту і апарати для штучної вентиляції легенів.

«У вантажі є ті препарати, щодо яких доведено, що вони можуть використовуватися або для ідентифікації захворювання на COVID-19, або для лікування ускладнень, які може спричинити цей вірус. Також серед допомоги є тести, засоби гігієни, особистого захисту (я маю на увазі медичні маски і рукавички), і звичайно, там є апарати для штучної вентиляції легенів. Тепер вантаж буде відправлений на Донбас і там вже розподілений по лікувальних установах, які були визначені для лікування людей з COVID-19», - сказав Власенко.

Раніше в ОРДО у жінки підтвердили випадок захворювання коронавірусом. Жінка госпіталізована і знаходиться в одній з лікарень Макіївки.

Нагадаємо, у Донецькій області в середу, 1 квітня, лабораторно підтвердили сьомий випадок коронавірусної інфекції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: