Верховний суд призначив дату розгляду справи Зайцевої та Дронова

Читать на русском
Верховний суд України призначив дату розгляду скарги адвоката Олени Зайцевої на вирок за звинуваченням у ДТП в центрі Харкова.

Верховний суд України призначив дату розгляду скарги адвоката Олени Зайцевої на вирок за звинуваченням у ДТП в центрі Харкова.

Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що всі винні у ДТП на "Дорогожичах" понесуть покаранняСказано 21 березня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

Таким чином, суд призначив дату - 3 квітня 2020.

«Закінчити підготовку і призначити касаційний розгляд кримінального провадження за касаційною скаргою адвоката Плетньов Ю. В. та адвоката Токарєва Р. В. на вирок Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019 року та ухвалу Харківського апеляційного суду від 14 серпня 2019 на 3 квітня 2020 в 10:30», - йдеться у рішенні.

Нагадаємо, смертельна аварія з участю Дронова та Зайцевої сталася в жовтні 2017 року. У Харкові на перехресті Сумської та Мечникова зіткнулися Volkswagen Touareg і Lexus, останній викинуло на тротуар, в результаті чого загинули 6 пішоходів. Ще 5 осіб були травмовані.

Раніше повідомлялося, що засуджену до 10 років позбавлення волі у справі смертельної ДТП в Харкові Олену Зайцеву етапували до Покровського виправного центру №79 в Дніпропетровській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: