«Право на владу»: коли українцям чекати піку епідемії і як карантин вплине на економіку

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про більш жорсткі умови карантину в Україні.
Слово і Діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 22.30 на каналі «1+1» буде посилення карантинних заходів. Вперше за історію існування програми в студії буде присутня тільки ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук, а всі гості приєднаються до ефіру по Skype-зв’язку.

Що змінилося в Україні за три тижні карантину? Чи вдасться країні ефективно протистояти світовій пандемії? Експерти дадуть свій прогноз, коли українцям чекати піку епідемії, та як продовження карантину вплине на економіку. А також розкажуть, чим зарадять у боротьбі з коронавірусом нові закони, ухвалені цього тижня на екстреному засіданні парламенту.

До прямого ефіру ток-шоу «онлайн» мають долучитися новий міністр охорони здоров'я Максим Степанов, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська.

Також до обговорення запрошені народний депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, голова комітету Верховної ради України з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, народний депутат з фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко, старший економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» зібрало всі види державної підтримки під час карантину щодо пенсій, соцвиплат. Оплати комуналки та оренди за нежитлову нерухомість.

Також ми розбирались, що таке кредитні канікули, кому і на яких умовах банки можуть піти назустріч на час карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: