У Вінницькій області на коронавірус перевірятимуть усіх хворих на пневмонію

Читать на русском
У Вінницькій області всім хворим на пневмонію і особам, які контактували з хворими на коронавірус, будуть робити ПРЛ-тести.

У Вінницькій області всім хворим на пневмонію і особам, які контактували з хворими на коронавірус, будуть робити ПЛР-тести.

Про це на брифінгу заявив голова Вінницької обласної державної адміністрації (ОДА) Владислав Скальський, передає пресслужба відомства в середу, 1 квітня.

Держпідтримка під час карантину: пенсії, податкові пільги, комуналка, орендаСубсидії не скасують, пеню за прострочену оплату комуналки не нарахують, перевірку бізнесу призупинять, доплати медикам збільшать.

Голова Вінницької ОДА повідомив, що для дослідження біоматеріалів на коронавірус зараз у Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ є 1100 діагностичних систем за допомогою яких досліджують матеріали методом полімеразно-ланцюгової реакції.

«Наша оновлена ​​стратегія досліджень по методу ПЛР спрямована на стовідсоткові відпрацювання всіх, хто хворий в області пневмонією, а також всіх контактних осіб із виявленими випадками захворювання», - заявив голова ОДА.

Раніше Кабмін анонсував посилення карантину через коронавірус.

Також нагадаємо, Кличко звернувся до уряду з проханням посилити карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: