Кличко звернувся до уряду з проханням посилити карантин

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко звернувся до уряду з проханням ухвалити кроки, що допоможуть владі на місцях контролювати заходи обмеження через коронавірус.

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до уряду з проханням ухвалити кроки, що допоможуть владі на місцях контролювати заходи обмеження через коронавірус.

Про це він заявив на брифінгу.

Брифінг Кличка щодо ситуації з коронавірусом у столиці – трансляціяСтаном на середу, 1 квітня, у Києві підтвердили 132 випадки захворювання на COVID-19. Про це повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

Кличко також просить вжити жорсткі обмеження щодо відвідування парків, скверів, дитячих майданчиків, роботи деяких підприємств.

«Хочу також звернутися до уряду. Прийміть будь ласка кроки, які допоможуть на місцях контролювати дотримання заходів обмежень. Вжити жорсткі обмеження відвідування парків, скверів, дитячих майданчиків, роботу деяких підприємств», - заявив Кличко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Києві офіційно підтверджено 132 випадки захворювання коронавірусом. У Києві за добу 25 осіб захворіли COVID-19, серед них - однорічна дитина. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу.

Як відомо, на ранок 1 квітня коронавірус в Україні зафіксували у 669 осіб.

COVID-19 підтверджений в 23 областях. Лідером за кількістю випадків залишається Київ.

Станом на 1 квітня у світі кількість заражених коронавірусом становить 859 556 осіб. Кількість летальних випадків - 42 332.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: