У Криму оголосили про карантин через коронавірус

Читать на русском
В анексованому Криму з 2 квітня запроваджується карантин через пандемію коронавірусу COVID-19.

В анексованому Криму з 2 квітня запроваджується карантин через пандемію коронавірусу COVID-19.

Про це оголосив так званий глава Криму Сергій Аксьонов в середу, 1 квітня.

«З 00:00 (2 квітня) буде введення карантинних заходів, ми зараз вивіряємо правову ситуацію. З 00:00 на Кримському мосту буде виставлений блокпост. 100% огляд всього автомобільного транспорту», - сказав Аксьонов.

Він також доручив «уряду» Криму організувати огляд всіх поїздів і пасажирів, які прямують через Кримський міст, проводити посилений огляд в аеропорту Сімферополя.

«До 17:00 1 квітня опублікований перелік вимог до громадян, які спокійно, без всяких проблем можуть заїхати - це кримчани і громадяни Російської Федерації, у яких власність тут є», - додав Аксьонов.

За останніми даними, в Криму заразилися коронавірусом 16 осіб. Стан хворих - середнього ступеня тяжкості і задовільний. Під медичним наглядом перебуває 2832 особи, з них на самоізоляції - 2 758 осіб, в стаціонарах - 64 людини, в обсерваторах - 10 осіб.

Нагадаємо, прикордонне управління ФСБ Росії в понеділок, 30 березня, запровадило тимчасову заборону на виїзд з анексованого Криму.

Також у Криму порушили кримінальну справу стосовно хворого коронавірусом, який не дотримувався заходів самоізоляції і заразив медика.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: