«Укрпошта» шукає альтернативу доставки посилок з Китаю

Читать на русском
Укрпошта шукає альтернативні шляхи доставки відправлень з Китаю через те, що пасажирські літаки припинили авіасполучення до цієї країни.

«Укрпошта» шукає альтернативні шляхи доставки відправлень з Китаю через те, що пасажирські літаки припинили авіасполучення до цієї країни.

Про це гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський сказав в ефірі телеканалу Україна 24.

«А «Укрпошта» стала другою у світі цього року по темпах зростання обсягів з Китаю. Тому, мабуть, не так погано ми працюємо. І ми продовжуємо їх отримувати… Ми їх доставляємо, але опрацьовуємо альтернативні шляхи, бо пасажирські літаки припиняють літати. Ми працюємо з нашими партнерами з інших пошт світу. Орендуємо вантажні літаки, які летять у країни Європи, а ми звідти вантажівками доставляємо в Україну», — сказав Смілянський.

Смілянський спростував інформацію про те, що коронавірус може бути на посилках з Китаю.

«Ні. Він не залишається… Ми кожен ранок отримуємо бюлетень, що це безпечно приймати чи не приймати… Тому ще раз: вірус не залишається на посилках», — сказав гендиректор Укрпошти.

За словами Смілянського, китайські партнери стежать за якістю доставки, і якщо Укрпошта буде погано доставляти посилки, Alibaba не з нею працювати.

Як відомо, «Укрпошта» заявила про припинення доставок в Китай через ситуацію поширенням нового коронавірусу.

Нагадаємо, «Укрпошта» заявила про припинення поставок в Китай через ситуацію поширенням нового коронавируса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: