Ляшко озвучив вікову статистику хворих на COVID-19

Читать на русском
У МОЗ оприлюднили вікову статистику хворих на коронавірус. Серед інфікованих – люди від 30 років. Також більше хворих серед жінок.

Значна кількість хворих на коронавірус в Україні – громадяни середньої вікової категорії. А серед усіх інфікованих на 3% більше жінок, ніж чоловіків.

Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко під час брифінгу у вівторок, 31 березня. За його словами, у середньому українці з діагнозом COVID-19 перебувають у віковій категорії від 30 до 59 років.

У МОЗ створили понад 500 бригад для боротьби з коронавірусомВ Україні для проведення тесту на коронавірус у виїзних умовах було створено 567 мобільних медичних бригад.

«Найбільша кількість у процентному відношенні - це люди віком від 30 до 59 років. Близько 60% всіх випадків коронавірусу зареєстровано саме в цій віковій категорії», – сказав Ляшко.

Він також зазначив, що серед усіх хворих 51% – це жінки, а 48% – чоловіки.

Нагадаємо, за останніми даними, в Україні зафіксовано 549 випадків COVID-19 (69 з них за останню добу). З усіх випадків 13 виявилися летальними.

У світі на ранок вівторка, 31 березня, зареєстровано 785 709 випадків зараження коронавірусом. Померли понад 37 тисяч осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: