У Кропивницькому COVID-19 виявили у водія маршрутки

Читать на русском
У Кропивницькому виявили COVID-19 у водія маршрутного таксі. Через це закрили маршрути 77, 104, 112 і 113.
Ілюстративне фото.

У Кропивницькому виявили COVID-19 у водія маршрутного таксі. Як повідомила пресслужба міськради, через це з 30 березня припиняють свою роботу транспортні засоби чотирьох маршрутів громадського транспорту.

«Не виїдуть на свої маршрути працівники підприємства-перевізника ТОВ «Паритет-Сервіс», водії маршрутних таксі №77, №104, №112 і №113, у колеги яких було виявлено захворювання на коронавірус COVID-19», - сказано в повідомленні.

Пандемія COVID-19: чи справляється Україна та в чому головне завдання владиГоловний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що українська система охорони здоров'я тільки реформується, та їй буде важко впоратися з піком пандемії коронавірусу.

Також зазначено, що медичні працівники підприємства, які безпосередньо контактували з хворим, перебуватимуть у карантинному режимі, а в технічному парку триватиме перевірка на дотримання санітарних норм у період дії режиму надзвичайного стану в Кропивницькому.

Нагадаємо, в Україні виявили 480 заражених коронавірусом.

На ранок 30 березня у світі було зареєстровано 722 289 випадків зараження коронавірусом. Такі дані центру Джона Хопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків у країнах і світі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: