Ситуація на Донбасі 22 березня: 10 обстрілів, є поранений

Читать на русском
Протягом минулої доби, 21 березня, сепаратисти 10 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець отримав поранення.

Протягом минулої доби, 21 березня, сепаратисти 10 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

Відзначається, що противник обстріляв українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 березняСитуація на сході країни станом на 21 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід було зафіксовано п'ять обстрілів, а саме: двічі в районі населеного пункту Мар'їнка - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів; поруч з Новотроїцьким - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї

П'ять обстрілів було скоєно в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме: двічі поблизу Новотошківського - з 82-мм мінометів - 8 мін; поруч з Новгородським - з мінометів калібру 120 мм -15 мін; неподалік Попасної - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів; в районі населеного пункту Новолуганське - з міномета калібру 82 мм - 3 міни, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї

«Такі злочинні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об'єднаних сил... давали адекватну відповідь », - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, КПВВ «Станиця Луганська» на Донбасі закриють на два тижні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: