У Харківській області затримано 9 осіб, які порушили самоізоляцію

Читать на русском
Поліція затримала десять осіб, які повернулися з-за кордону і не стали дотримуватися ізоляції. Дев'ять з них були у Харківській області, один - в Одеській.

Правоохоронці розшукали громадян України, які приїхали з-за кордону і не стали дотримуватися 14-денного карантину через загрозу спалаху коронавірусу.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер на своїй сторінці в Facebook. За його словами, всіх громадян, що втекли з-під карантину, розшукала поліція. До них будуть вжиті заходи, відповідно до чинного законодавства України.

У заступника голови Харківської облради підтвердили коронавірусУ заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача підтвердили зараження коронавірусом.

«Поліція розшукала всіх 10 осіб, які нещодавно повернулися з-за кордону і порушили режим самоізоляції. З них 9 - знаходяться на території Харківської області. Зараз вони знаходяться в самоізоляції і контролюються поліцією. Всім їм проведуть медичний огляд», – написав він.

Ще одного – десятого громадянина – поліція знайшла в Одеській області. Він тимчасово проживає там і в Харківській області з моменту повернення з-за кордону, не був, зазначив Кучер.

Контролювати його самоізоляцію буде влада Одеської області.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Дніпрі 12 прибулих з Польщі втекли від карантинного контролю.

Як відомо, в Україні до 24 квітня діє карантин через коронавірус. Всі громадяни, які прибувають з-за кордону, зобов'язані пробути в 14-денній самоізоляції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: