У Радомишлі виявили коронавірус у шістьох прихожан

Читать на русском
У Радомишлі Житомирської області тести показали коронавірус у шістьох прихожан, які відвідували одну і ту ж церкву, що і перша жертва COVID-19 в Україні.

У шістьох прихожан із Радомишля Житомирської області експрес-тест на коронавірус показав позитивний результат. Усі ці люди ходили до однієї церкви з першою жертвою COVID-19 в Україні.

Про це повідомляє міська рада Радомишля в п'ятницю, 27 березня.

МОЗ готує інструкцію щодо поховання померлих від коронавірусуУ МОЗ розробили інструкцію з поховання жертв пандемії коронавірусу. Дотримуватися її необхідно, щоб зменшити ризик подальших заражень.

Усього в Радомишлі встановили 41 людину, яка контактувала з померлою від коронавірусу пенсіонеркою. Усім їм зробили діагностику за допомогою тесту. У шістьох із них результат був позитивним. Зараз очікується підтвердження з лабораторії.

«За результатами тестів у 6 осіб (парафіяни церкви) тест на COVID-19 позитивний. Сьогодні, 27 березня, аналізи були передані до Житомирського обласного лабораторного центру, який проведе відповідні дослідження і підтвердить або спростує результати тестів», - сказано в повідомленні мерії.

Нагадаємо, у Житомирській області 14 березня померла 71-річна жінка, заражена коронавірусом (перша жертва COVID-19 в Україні).

Станом на ранок 27 березня в Україні зафіксували 218 випадків COVID-19, з яких п'ять - летальних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: