«Книжковий Арсенал» перенесуть через коронавірус

Читать на русском
Мистецький арсенал вирішив перенести Міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал на кінець серпня 2020 року.

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася у світі через поширення коронавірусу, Мистецький арсенал вирішив перенести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» на кінець серпня 2020 року.

«Ми готові провести «Книжковий Арсенал» цього року. Проте розуміємо, що він не зможе бути таким, яким ми його спланували. Та ми віримо, що він так само потрібний нашим учасникам і нашим відвідувачам. Потрібний не в онлайні, а в реальному житті, в унікальному просторі історичної будівлі Мистецького арсеналу, в його неповторній естетичній книжковій атмосфері. Тому команда Книжкового Арсеналу продовжує роботу над підготовкою фестивалю. Уточнені дати ми повідомимо додатково. Якщо ситуація знову зміниться, ми будемо змінюватись разом із нею», — пояснила координаторка фестивалю Юлія Козловець.

Карантин до 24 квітня та надзвичайна ситуація у всій Україні: плюси та мінуси рішення влади25 березня 2020 року Кабінет міністрів оголосив режим надзвичайної ситуації в усій країні, а карантин через спалахи коронавірусу продовжили до 24 квітня.

Попередньо Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» був запланований на 20–24 травня 2020 року.

Як відомо, в Україні зафіксовано 156 випадків коронавірусу, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав.

Учора уряд ухвалив рішення запровадити режим надзвичайної ситуації в усій Україні через коронавірус. Він, як і карантин, діятиме до 24 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: