Київрада проводитиме засідання в режимі онлайн

Читать на русском
*Київська міськрада на час дії надзвичайної ситуації в Києві працюватиме в режимі онлайн. Таке рішення підтримали 74 з 91 депутата, зареєстрованого на засіданні, передає Офіційний портал Києва.

Київська міськрада на час дії надзвичайної ситуації в Києві працюватиме в режимі онлайн.

Таке рішення підтримали 74 з 91 депутата, зареєстрованого на засіданні, передає Офіційний портал Києва.

Йдеться про сесійні засідання і засіданнях комісій.

Зміни до бюджету через коронавірус: на чому хотів заощадити КабмінЧерез пандемію коронавірусу держбюджету України доведеться переглянути. Кабмін вже вніс свої пропозиції – доходи скоротяться, а витрати значно зростуть.

«Я вітаю рішення депутатів, які підтримали таке рішення в цей складний для міста час і знайшли варіант, за яким ми зможемо працювати і зможемо ухвалювати вкрай важливі рішення для забезпечення життєдіяльності столиці», - підкреслив мер столиці Віталій Кличко.

Він додав, що влада Києва робить все можливе, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

«Ми запровадили суворі обмежувальні заходи - і по роботі громадського транспорту, і щодо припинення роботи закладів громадського харчування, розважальних центрів, магазинів, щоб максимально обмежити соціальні контакти між людьми. Але ми не можемо зупинити життєдіяльність міста. І сьогодні ми зібралися на позачергове засідання, щоб ухвалити низку важливих бюджетних рішень. Київрада не може зупинити свою роботу. Ми маємо бути напоготові і швидко реагувати на нові виклики», - зазначив мер.

Секретар Київської міськради Володимир Прокопів під час засідання уточнив, що можливість проводити онлайн-голосування буде тимчасовою - до 1 вересня 2020 року.

Нагадаємо, в Київській області збільшилася кількість інфікованих коронавірусом.

Також відзначимо, в Запоріжжі коронавірус підозрюють у дитини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: