Третього пасажира з коронавірусом виявили в аеропорту «Бориспіль»

Читать на русском
В аеропорту Бориспіль зафіксували новий випадок коронавірусу – у чоловіка, який прилетів з країни Середнього Сходу. Зараз він у київській лікарні.

Українські прикордонники за минулу добу виявили новий випадок коронавірусу серед пасажирів, які повертаються до України евакуаційними рейсами.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ в середу, 25 березня. Як сказано в повідомленні, позитивний результат на наявність коронавірусної інфекції експрес-тест показав у одного з пасажирів, який прибув в аеропорт «Бориспіль» з країни Середнього Сходу.

В аеропорту «Бориспіль» виявили новий випадок коронавірусуВ аеропорту Бориспіль зафіксували ще один випадок коронавірусу. Жінка, результат зараження якої підтвердив експрес-тест, хотіла все ж пройти паспортний контроль і покинути аеропорт.

«Варто зазначити, що людина повелась розумно і самостійно погодилася пройти відповідну перевірку. Її направили до однієї з лікарень столиці», – розповіли прикордонники.

У ДПСУ додали, що на кордоні за добу температурний скринінг пройшли 12,8 тисячі осіб, які повернулися до України.

Нагадаємо, в аеропорту «Бориспіль» раніше виявили коронавірус у двох пасажирів – чоловіка і жінки.

Усього за добу в Україні виявили 29 нових випадків захворювання на COVID-19. Загалом їх уже 113. Чотири випадки були летальними. Одна людина одужала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: