В аеропорту «Бориспіль» виявили новий випадок коронавірусу

Читать на русском
В аеропорту Бориспіль зафіксували ще один випадок коронавірусу. Жінка, результат зараження якої підтвердив експрес-тест, хотіла все ж пройти паспортний контроль і покинути аеропорт.

У громадянки України, яка прилетіла до аеропорту «Бориспіль», виявили симптоми коронавірусу. Їй зробили експрес-тест, який показав позитивний результат.

Про це повідомила пресслужба МВС України у Facebook у вівторок, 24 березня.

Як сказано в повідомленні, українка прилетіла одним з евакуаційних рейсів з країн ЄС. Після підтвердження коронавірусу за допомогою тесту жінку направили на додаткове обстеження.

В евакуйованих із Латвії українців коронавірус не виявилиУ пасажирів потяга, який евакуював українців з Латвії, коронавірусної інфекції не виявлено.

При цьому громадянка України, незважачи на вимоги лікарів, хотіла пройти лінію паспортного контролю і покинути межі аеропорту.

Зазначимо, це вже другий випадок виявлення коронавірусу в аеропорту «Бориспіль». Зокрема, 23 березня під час оформлення на приліт пасажирів одного із спецрейсів, громадянин України поскаржився на погане самопочуття. Чоловікові провели експрес-тест і він виявився позитивним.

Нагадаємо, станом на ранок 24 березня в Україні підтверджено 84 випадки COVID-19, із них 3 летальних. Один пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.

За добу в Україні зафіксовано 11 нових випадків коронавірусу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: