Продовольчі ринки будуть закривати не скрізь – президент

Читать на русском
Зеленський вважає, що навіть в умовах карантину не можна залишати людей без можливості купувати продукти харчування, тому закривати ринки потрібно не всюди.

Президент Володимир Зеленський вважає, що навіть в умовах карантину не можна залишати людей без можливості купувати продукти харчування, тому в містах, де продовольчі ринки є єдиним джерелом їжі, закривати їх не потрібно.

Про це він сказав під час селекторної наради з мерами обласних центрів та очільниками ОДА.

Що буде з цінами на продукти в період коронавірусу?Карантин в Україні через коронавірус став причиною підвищення цін на деякі продукти в супермаркетах, зокрема подорожчала гречка.

«Великі ринки треба закривати відразу. Але раптом у маленьких містечках немає магазинів, і ці базарчики є основним джерелом харчових продуктів, треба думати, як вийти з такої ситуації. У ринків можуть бути патрулі, які, наприклад, будуть обмежувати кількість людей. Прошу регіони поставитися до цього питання відповідально», – сказав він.

Раніше «Слово і Діло» писало, що буде з цінами на продукти в період коронавірусу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів оголосив режим надзвичайної ситуації в усій країні до 24 квітня. Ще на місяць продовжено карантин через спалахи коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: