Стали відомі подробиці про нові випадки коронавірусу на Буковині

Читать на русском
У Чернівецькій області серед 13 підтверджених випадків коронавірусу шість - у дітей. Їх стан не тяжкий.

Серед 13 нових хворих коронавірусною інфекцією в Чернівецькій області є шестеро дітей.

Про це повідомила заступник голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак в коментарі «Укрінформу». За її словами, з шести хворих дітей, у яких сьогодні підтвердили коронавірус, четверо госпіталізовані, а двоє проходять амбулаторне лікування вдома.

Гусак також уточнила, що діти переносять захворювання COVID-19 не тяжко.

У Чернівецькій області з підозрою на коронавірус шпиталізували чотирьох дітейУ Чернівецькій області за останню добу з підозрою на коронавірусну інфекцію ушпиталили чотирьох дітей.

«Стан їх не тяжкий. Взагалі всі діти, хворі на коронавірус, відчувають себе добре. Тільки нові діти, які протягом останньої доби до нас надійшли з підозрою на COVID-19, мають температуру, а у тих дітей, у яких підтвердився цей вірус, вже немає підвищеної температури. Лікування дітей показує, що протягом першої доби після госпіталізації температура тримається високою, а потім лихоманка спадає і вони отримують вже лікування в нескладній формі», - сказала Гусак.

Вона розповіла, що двоє з шести дітей - це контактні особи раніше підтвердженого випадку, а решта заразилися коронавірусом від родичів, які повернулися з країн зі спалахами COVID-19.

Нагадаємо, в Чернівецькій області 24 березня повідомили про 13 нових випадків зараження коронавірусом.

У МОЗ підтвердили, що на сьогоднішній день в Україні вже 97 підтверджених випадків коронавірусної інфекції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: