Новий випадок коронавірусу виявлено в Житомирі

Читать на русском
Новий випадок коронавірусу виявлено в Житомирі. Жінка, у якої інфекцію підтвердив тест, направлена до лікарні. Очікується підтвердження з лабораторії.

В Житомирі виявили ще один випадок захворювання коронавірусною інфекцією. Жінці зробили тест і він виявився позитивним.

Про це повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин у вівторок, 24 березня, в Facebook.

«Ще один позитивний результат експрес-тесту на COVID-19 в Житомирі. Пацієнтка госпіталізована в інфекційне відділення лікарні №1, очікуються результати з лабораторії», - написав Сухомлин.

Нові випадки коронавірусу в Україні: дані по областяхУ МОЗ назвали області, в яких за минулу добу зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом.

Нагадаємо, за даними МОЗ, на ранок 24 березня, в Україні є 84 лабораторно підтверджених випадків зараження коронавірусом. Два з них - в Житомирській області (один летальний).

Тим часом в Чернівецькій області заявили про виявлення 13 нових хворих. На даний момент в регіоні вже 38 інфікованих вірусом.

Також повідомлялося, що в аеропорту «Бориспіль» виявили новий випадок коронавірусу. Українка прилетіла одним з евакуаційних рейсів з країн ЄС. Після підтвердження коронавируса за допомогою тесту жінку направили на додаткове обстеження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: