З'явилися подробиці щодо зараженого коронавірусом у Житомирі

Читать на русском
Житель Житомира, який декілька днів тому повернувся з Австрії, відчув себе погано і звернувся за допомогою до медиків.

Житель Житомира, який декілька днів тому повернувся з Австрії, відчув себе погано і звернувся за допомогою до медиків. Йому провели тести та підтвердили наявність коронавірусу.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна розповів мер Житомира Сергій Сухомлин.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

«Він повернувся з відпочинку в Австрії. Кілька днів тому стало погано, звернувся за допомогою до «швидкої», яка привезла його до першої інфекційної лікарні, відділення першої лікарні. Провели тести, провели дослідження. Тести підтвердили наявність коронавірусу, зараз він ізольований. Встановлюється коло осіб, які контактували з ним, і далі буде відпрацювання щодо ізоляції цих людей», - сказав глава Грода.

Мер також зазначив, що стан його нормальний, середньої тяжкості, відчуває себе добре і апаратів штучного дихання не вимагає. За госпіталізованим спостерігають лікарі.

Сергій Сухомлин уточнив, що чоловік повернувся з Австрії до України приватним транспортом. Мер також відмовився називати прізвище хворого і адресу його перебування.

«Працюють лікарі, після встановлення кола осіб, які з ним спілкувалися, вони будуть проходити ізоляцію і тестування на наявність коронавірусу», - сказав він.

Мер Житомира також заявив, що хворий чоловік не є публічною особою і не працює в держструктурах.

Нагадаємо, в Житомирській області захворіли подружжя, які контактували з жертвою коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: