Разумков і голови фракцій провели нараду в онлайн-режимі

Читать на русском
Керівництво парламенту й фракцій у понеділок, 23 березня, відеозв'язком обговорили можливе позачергове засідання Ради.
facebook.com/iryna.gerashchenko

Керівництво парламенту й фракцій у понеділок, 23 березня, відеозв'язком обговорили можливе позачергове засідання Верховної ради.

Про це повідомила співголова фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко у Facebook. Вона уточнила, що дата засідання поки не призначена.

«Дата самого засідання ще невідома. Як і порядок денний», – написала вона.

Зараження Шахова коронавірусом не вплине на роботу Ради – РазумковРада продовжить свою роботу незважаючи на те, що народний депутат Сергій Шахов захворів коронавірусом.

За словами Геращенко, «Європейська солідарність» виступила за те, щоб парламент зібрався якомога швидше і на засіданні розглянув виключно питання боротьби з коронавірусом – «жодного ринку землі, Мінських пакетів, законів про ТБ». Нардеп також додала, що фракція проти оголошення надзвичайного стану в Україні та роботи ВР дистанційно.

«Про перспективу запровадження надзвичайного стану і дистанційного голосування, а є велика ймовірність їх оголошення, «Європейська солідарність» категорично проти, тому що бачимо в цьому надзвичайні ризики для країни і демократії. Вважаємо, що сьогодні Зеленський і уряд мають всі повноваження ухвалити необхідні рішення: через механізм ухвалення окремих законів і РНБО», – написала Геращенко.

Нагадаємо, парламент скасував два пленарні тижні і до 3 квітня працюватиме в комітетах.

Спікер Ради Дмитро Разумков анонсував позачергове засідання Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: