У Чернівцях посилили карантинні заходи в місті

Читать на русском
У Чернівцях запровадили обов'язковий масковий режим в рамках посилення карантинних заходів у зв'язку з новими випадками інфікування коронавірусом в області.

У Чернівцях запровадили обов'язковий масковий режим в рамках посилення карантинних заходів у зв'язку з новими випадками інфікування коронавірусом в області.

Про це повідомив мер Чернівців Олексій Каспрук Facebook.

За його словами, обов'язковий масковий режим вводиться з понеділка, 23 березня.

«Отже, ми будемо контролювати, щоб на діючі ринки, що діють супермаркети і невеликі магазини та інші об'єкти, які працюють, не допускалися відвідувачі, які не мають засоби індивідуального захисту, тобто - маски. Будь - саморобні, куплені», - сказав Каспрук.

Також він зазначив, що чернівецькі підприємства легкої промисловості починають пошиття масок, для забезпечення громадян.

«Розумію, що зараз буде величезна кількість питань, де ці маски взяти - ми робимо все можливе, для того, щоб забезпечити чернівчан цими засобами захисту. Сьогодні ведеться робота по нашим підприємствам легкої промисловості - починається пошиття масок, треба буде час», - сказав Каспрук.

Крім цього у місті припиняють всі ремонтні і будівельні роботи на період карантину до 3 квітня. Також дітям до 14 років заборонено з'являтися в місті без супроводу батьків.

Станом на вечір 20 березня в Україні підтверджено 41 випадок коронавірусу, 15 з яких за минулу добу в Чернівецькій області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: