Національну гвардію задіяли в боротьбі з коронавірусом у трьох областях

Читать на русском
У зв'язку із загрозою поширення коронавірусу спільно із працівниками поліції військовослужбовці Нацгвардії почали нести службу в населених пунктах в режимі надзвичайної ситуації - в Київській, Житомирській та Чернівецькій областях.

У зв'язку із загрозою поширення коронавірусу спільно з працівниками поліції на пересувних мобільних і стаціонарних постах військовослужбовці Національної гвардії почали нести службу в населених пунктах в режимі надзвичайної ситуації - в Київській, Житомирській та Чернівецькій областях.

Як повідомляє пресслужба Національної гвардії України, превентивні заходи здійснюються на в'їздах до Києва, Вінниці, Дніпра, Черкас, у населених пунктах Ямпільського району.

Пандемія коронавірусу: які симптоми хвороби і як уберегтисяКоронавірусом у світі захворіли майже 145,5 тисяч осіб, понад 5 тисяч померли. Нагадуємо симптоми хвороби і правила захисту.

Також з 16 березня військовослужбовці Дніпровського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України несуть службу з охорони і забезпечення безпеки на об'єкті обсервації в передмісті Дніпра.

Нагадаємо, в Україні з 13 березня оголошено карантин через поширення китайського коронавірусу.

З 17 березня обмежувальні заходи стали більш суворими, а ВР прийняла закон, який передбачає штрафи за їх порушення. «Слово і Діло» зібрало фоторепортаж, як живе столиця в нових умовах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: