У зоні ООС припиняється пропуск через лінію розмежування

Читать на русском
Пропуск через лінію розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил буде припинено з 22 березня через вжиті заходи на тлі поширення коронавірусу.

Пропуск через лінію розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил буде припинено з 22 березня через вжиті заходи на тлі поширення коронавірусу.

Про це повідомляє штаб ООС.

При цьому представники моніторингових місій продовжать роботу за раніше встановленим порядком.

«З метою ефективної протидії та недопущення занесення на підконтрольну Уряду України територію коронавірусної інфекції з 00.00 22 березня 2020 року припиняється пропуск через лінію розмежування осіб і транспортних засобів. Пропуск представників моніторингових місій ОБСЄ, ООН, МКЧХ буде здійснюватися за раніше встановленим порядком», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що при наявності критично важливих життєвих обставин та відповідних підтверджувальних документів, людині може бути надано дозвіл на перетинання лінії розмежування.

Раніше у ЗСУ запровадили обмеження в рамках боротьби з коронавірусом.

Нагадаємо, на час дії карантину призупинено призов громадян на строкову військову службу, пов’язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів.

Як відомо, в Україні з 13 березня оголошено карантин через поширення китайського коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: