В Івано-Франківську зупинять роботу громадського транспорту

Читать на русском
В Івано-Франківську з четверга, 19 березня робота громадського транспорту буду зупинена через поширення коронавірусної інфекції.

В Івано-Франківську з четверга, 19 березня робота громадського транспорту буду зупинена через поширення коронавірусної інфекції.

Про це повідомив мер міста Руслан Марцинків у Faceвook.

«Від завтрашнього дня в нашому місті не працюватиме громадський транспорт! В рамках введеного карантину дав доручення розробити спеціальні маршрути для перевезень медпрацівників, соцзахисту а також комунальників. Це ті люди, які залишаються на сторожі міста, і для яких необхідно створити всі умови для комфортної роботи. Саме для них ми будемо розробляти нові рейси з визначеними зупинками, лише в засобах спецзахисту», - написав він.

За його словами, третина магазинів, що підлягає закриттю, була відкрита попри рішення міської ради.

«Щоб люди розуміли реальну загрозу і роботодавці не виганяли людей на роботу, ми зупиняємо весь міський транспорт із завтрашнього дня», - наголосив Марцинків.

Також він дав доручення керівникам підприємств, що повинні працювати та лікарень забезпечити доставку працівників на роботу.

Робота комунальних та аварійних служб не припиняється - продовжують вивезення сміття, прибирання доріг та тротуарів, поточний ремонт доріг.

Раніше повідомлялося, що в Києві утворилися пробки на дорогах після закриття метро.

Також в середу, 18 березня, в Одесі більшість маршруток не вийшли на лінії. Через це трамваї і тролейбуси виявилися переповненими, незважаючи на обмеження, запроваджені Кабміном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: