«Укрзалізниця» припинила пасажирське сполучення зі Словаччиною

Читать на русском
Укрзалізниця з 13 березня тимчасово призупинила пасажирське ж/д сполучення зі Словаччиною через оголошення надзвичайного стану в цій країні.

«Укрзалізниця» з 13 березня тимчасово призупинила пасажирське ж/д сполучення зі Словаччиною через оголошення надзвичайного стану в цій країні.

Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Скасовано наступні поїзди:

▪️№960/961 Кошице - Мукачево;

▪️№962/963 Кошице - Мукачево;

▪️№8860/8863 Чієрна над Тисою - Чоп;

▪️№8862/8861 Кошице - Чоп;

▪️безпересадковий вагон Укрзалізниці №26/382 Київ - Кошице.

Продаж квитків на зазначені поїзди призупинено. Повернення коштів за раніше придбані проїзні документи проводиться в квиткових касах Укрзалізниці згідно з чинними нормативно-правовими актами та правилами.

Повідомляється, що поїзди Кошице - Мукачево, Чієрна над Тисою - Чоп і Кошице - Чоп залишилися на території Словацької Республіки.

Пасажири безпересадкового вагона Київ - Кошице, який відправився 12 березня з Києва, залишили поїзд на станції Чоп. Повертатися до Києва вони відмовилися.

В Україні всі поїзди міжнародного сполучення курсують згідно з графіком. При перетині кордону всі пасажири без винятку проходять температурний скринінг.

Раніше повідомлялося, що в Україні всі поїзди міжнародного сполучення курсують згідно з графіком. При перетині кордону всі пасажири без винятку проходять температурний скринінг.

Нагадаємо, Україна планує обмежити авіасполучення з ФРН і Францією.

Також у рамках карантину, який був оголошений через загрозу коронавірусу, в Україні можуть ввести облік приїжджих із епідемічно небезпечних країн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: