У МЗС назвали скільки українців не можуть повернутися додому через коронавірус

Читать на русском
У МЗС України за допомогою звернулися 1791 українців, які не можуть виїхати з країн перебування в зв'язку з пандемією коронавірусу.

У МЗС України за допомогою звернулися 1791 українців, які не можуть виїхати з країн перебування в зв'язку із пандемією коронавірусу.

Про це заявив очільник відомства Дмитро Кулеба на брифінгу.

Друга хвиля евакуації громадян із Китаю: готуватися до протестів?Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в четвер, 12 березня, оголосив про початок підготовки другої хвилі евакуації українців із китайського міста Ухань, закритого на карантин через поширення коронавірусу.

«Десь будемо збирати групи ... Наприклад, частина людей в Іспанії, частина в Португалії - треба звести в одну точку і вивезти», - сказав міністр і додав, що Україна буде вести переговори з іншими країнами, щоб вони дозволяли транзит українських громадян.

Також Кулеба розповів, що в МЗС звертається велика кількість громадян, які не змогли купити квитки для своєчасного повернення додому.

Нагадаємо, що раніше в Україні було створено координаційну раду по COVID-19. До ради на чолі з президентом Зеленським увійшли представники Кабміну, ОП і військові.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: