Магазинам і ринкам Києва доручили створити запас продуктів

Читать на русском
У Києві керівникам торговельних мереж, головам райдержадміністрацій, керівникам ринків доручили планувати та забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні.

У Києві керівникам торговельних мереж, головам райдержадміністрацій, керівникам ринків доручили планувати та забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні.

Про це в п'ятницю, 13 березня, повідомив заступник голови КМДА Володимир Слончак у Facebook.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

«Міська влада дала доручення керівникам торговельних мереж, головам районних держадміністрацій, керівникам ринків спланувати і забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні, зокрема, хліба, м'яса, цукру, солі, борошна, чаю, кави, сухого молока, олії соняшникової, масла вершкового, гречки, рису, макаронних виробів, консервів тривалого зберігання, тощо», - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, чиновник зазначив, що продуктів в магазинах досить, і закликав не поширювати паніку.

«Дорогі друзі, прошу не панікувати та бути обережними зі своїми висловлюваннями. Сьогодні особисто вранці пройшовся по магазинах в центрі, щоб переконатися, що продуктів досить. Черг немає, все спокійно. Міська влада розуміє, що забезпечення продуктами вкрай важливо для безпеки та спокою нас усіх. Тому ми з багатьох сторін підходимо до цього питання», - підкреслив Слончак.

Він зазначив, що всього вистачає і нічого не змінилося. Також він підкреслив, що життя триває, хоча і з деякими обмеженнями.

Як відомо, померла жінка була госпіталізована в Радомишлі Житомирської області. Виявлено щонайменше 22 людини, з якими вона контактувала. Вони ізольовані. У місті запровадили надзвичайний стан.

Також відзначимо, протягом 48 годин Україна закриє кордон для іноземців через коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: