В Україні зафіксована перша смерть від коронавірусу

Читать на русском
В Україні зафіксована перша смерть від китайського вірусу – померла мешканка Радомишля Житомирської області, у якої раніше діагностували коронавірус.

В Україні зафіксована перша смерть від китайського вірусу – померла мешканка Радомишля Житомирської області, у якої раніше діагностували коронавірус.

Про це повідомляє МОЗ в п'ятницю, 13 березня.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

«71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була шпиталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, сьогодні померла. МОЗ України висловлює співчуття рідним», - повідомили в МОЗ.

Також МОЗ України зазначає, що жінка перебувала в групі ризику. Згідно зі світовою тенденцією старше покоління людей – найбільш вразливе до інфікування COVID-19 з летальними наслідками.

Раніше повідомлялося, жінка повернулася 1 березня з Польщі до Львова, а потім до Радомишля Житомирської області. Перші симптоми захворювання в неї з'явилися 3 березня. Після проведення ретельного обстеження в жінки підтвердився коронавірус.

Жінка перебувала в стані середньої тяжкості і мала двостороннє запалення легенів у інфекційному відділенні Радомишльської районної лікарні. Відзначається, що всі лікарі, які з нею контактували, були ізольовані. За даними Житомирської ОДА, у родичів пацієнтки симптомів коронавірусної інфекції поки не виявлено, вони перебувають на обсервації вдома.

Нагадаємо, Україна закриває кордон для іноземців через загрозу коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: